Hoera! NvkMedia bestaat 1 jaar.

Precies één jaar geleden stond ik ‘s morgens vroeg bij de Kamer van Koophandel om een krabbel te zetten.  NvkMedia was een feit.
In het afgelopen jaar haalde ik mijn diploma en veel belangrijker nog; maakte ik mijn eerste opdrachten. Van bedrijfsfilm tot aftermovie, en van trouwfilm tot promotievideo. 

Afgelopen jaar was een jaar vol nieuwe ervaringen en leermomenten. En een jaar vol leuke statistiekjes. Zo maakte ik 52 video’s voor in totaal 33 verschillende klanten. In totaal meer dan 11 Terabyte aan beeldmateriaal. Ik vloog ruim 151 kilometer met mijn drone en tijdens klantgesprekken, auto rijden en monteren gingen er 2190 bakken koffie doorheen. 

De agenda voor 2024 begint al vol te druppelen. En ik heb er zin in!

Op naar een nog veel mooier jaar, met nog meer video’s voor nog meer tevreden klanten.