Hi! Ik ben Nick.

Over mij

Mijn passie voor video’s maken begon in de brugklas. Ik was toen 12 jaar oud, en filmde met een oude camcorder. 

In de brugklas van het Beatrix College in Tilburg deed ik mee aan BMO. Dat staat voor Beatrix Maatschappelijk Ondernemen. Bij BMO kregen leerlingen de mogelijkheid om een project te organiseren waarmee zij de wereld een ‘klein beetje mooier’ maakte. Ik deed ook mee, en verkocht zelfgemaakte cup-cakes voor het WNF. Dat project legde ik vast met een oude camcorder en monteerde deze beelden vervolgens zelf in een gekraakte versie van Sony Vegas. Ik merkte dat het filmen van het project veel leuker was dan het project zelf. Ik ben er mee doorgegaan, en richtte al snel het ‘BMO Media Team’ op. Het eerste zaadje van NvkMedia was geplant.

Toen ik erachter kwam dat ik van video’s maken écht mijn vak wilde maken, wist ik dat ik vlieguren moest gaan maken. Niets anders doen als achter de camera staan, knippen, plakken, opnieuw beginnen en alleen maar ervaring opdoen.

Ik begon met kleine klusjes voor vrienden en familie, werd vrijwilliger bij de lokale omroep, startte mijn eigen podcast, en begon een eigen YouTube-kanaal. TechTalk. Ik leerde nóg beter werken met camera’s, licht, montagesoftware en deed ervaring op met het schrijven van verhalen.

Op 10-10-2022 stond ik op de stoep bij de Kamer van Koophandel. NvkMedia was een feit.