NvkMedia wenst je fijne feestdagen

2023 loopt op zijn eind. We blikken kort terug op het afgelopen jaar. Mijn eerste jaar als ‘fulltime ZZP’er’. Een jaar waarin ik veel mooie opdrachten heb mogen maken. Veel heb mogen leren, en ontzettend veel nieuwe mensen heb mogen leren kennen. Een waardevol jaar.

In mei haalde ik mijn diploma AV-specialist. Na een korte vakantie meteen aan het werk. Geen bijbaan ernaast, maar direct de volledige focus op mijn eigen klussen. Gas erop.  Al snel maakte ik meerdere video’s per week voor verschillende klanten. Bedrijfsfilms, promotievideo’s, aftermovie’s en zelfs mijn eerste eigen trouwfilm. 

Ondanks dat ik mijn opleiding heb afgerond bleef ik ook leren. Zo haalde ik mijn drone-certificaat, en volgde ik een cursus colorgrading. ‘Elke dag een beetje beter’ luid één van de vier kernwaarden van een niet-nader-te-noemen Rotterdams bedrijf. Iets met een glimlach.  😉

2024 heeft al een aantal mooie projecten in het vooruitzicht. Er staan al meerdere bruiloften gepland, en ik mag vertellen dat ik zelf een aantal cursussen ga ontwikkelen. Daar binnenkort meer info over! Laat dat nieuwe jaar maar komen…

Ik wil jou graag ontzettend bedanken voor dit mooie jaar. Ik wens je een warme, gezellige kerstperiode toe, en een gelukkig en gezond 2024. 

Nick van Korven