Ja, ik wil! (een trouwfilm)

Het trouwseizoen 2023 zit er weer op. Een bijzonder seizoen. Ik maakte namelijk mijn allereerste eigen trouwfilm. 

Bruiloften zijn voor mij als videograaf niet nieuw. Ik heb ze als tweede cameraman al vaker meegemaakt en wist daarom precies waar je allemaal op moet letten tijdens de dag waar alles goed moet gaan.

Op 21-10-2023 filmde ik voor het eerst een eigen trouwclip. Tijdens de bruiloft van Niels en Myrthe. Waar een donkere dag met veel regen voorspeld was, hebben wij genoten van een schitterend mooie dag met zelfs de nodige zon. (en dat eind oktober).

Het bruidspaar leende zich perfect voor een heleboel mooie plaatjes, en een eindresultaat waar ik stiekem best een beetje trots op ben. Je vind de trouwfilm onderaan dit bericht.

De eerste bruiloften voor 2024, en zelfs 2025 staan al ingepland en kijk er ontzettend naar uit. Ook interesse in een trouwfilm? Neem contact met me op , dan plannen we een afspraak in om te kijken naar de mogelijkheden.

Nick is een hele kundige lieve jongen. Hij heeft onze trouwdag perfect op video vast weten te leggen. De sfeer en emotie van die dag zijn direct voelbaar bij het kijken van de video. Door de open houding van Nick waren wij direct gerust gesteld en voelden wij ons op ons gemak. Nick enorm bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooie dag